MAXIMALE FLEXIBILITEIT

Microsoft 365 is te benaderen vanaf elk device en op elke locatie.

ALTIJD UP-TO-DATE

Met Microsoft 365 beschik je altijd over de laatste versies van alle Microsoft applicaties.

VASTE KOSTEN PER MAAND

De kosten voor variabele onderhoudscontracten, beheer, updates en licenties zijn niet langer van toepassing. Betaal per gebruiker per maand.

Wilt u een vrijblijvende Microsoft 365 demo? Of referenties opvragen?

Neem contact met ons op!

Veel gestelde vragen

Office 365 Business-, Business Premium- en ProPlus-abonnees kunnen Office installeren op maximaal vijf PC’s of Macs, vijf tablets en vijf smartphones.

Microsoft treft een bijzonder groot aantal beveiligingsmaatregelen. Denk hierbij aan sterke encryptie van gegevens, dagelijks back-ups van je gegevens, inbraakdetectie, spam- en virusbescherming, geografische spreiding van data en biometrische toegangsbeveiliging van de datacenters. E-mail kunt u eventueel aanvullend versleutelen via Azure Information Protection.

In de service level agreements is opgenomen dat alle Office-services gegarandeerd een uptime van 99,9 procent hebben. De feitelijke uptime is in de regel nog een stuk hoger met 99,99 of 99,98 procent. Valt het datacenter dat je gebruikt onverhoopt uit, dan wordt meteen een ander datacenter ingeschakeld. Mocht je ergens tegenaan lopen: Microsoft biedt 24/7 online en telefonische ondersteuning.

Standaard krijgt iedere gebruiker 1 TB. Is dat voor jou onvoldoende? Dan kun je gemakkelijk extra opslagruimte bijkopen.