VOIP

Is uw bedrijf toe aan een nieuwe telefooncentrale? Of zoekt u een toekomstvaste en schaalbare telefonie oplossing? A+ Solutions levert diverse VOIP telefonie oplossingen. VoIP (Voice over IP) is een betrouwbare methode om te bellen via het internet. Met een Zakelijke VoIP oplossing is u centrale altijd up-to- date en direct aan te passen. Met een VOIP oplossing heeft u een complete telefooncentrale uit de Cloud. Naast alle functionaliteiten die je mag verwachten van een traditionele telefooncentrale krijgt u nog heel veel meer. Veranderen u wensen dan verandert de centrale met u mee.

Voldoet uw bestaande telefooncentrale nog maar wilt u wel alvast profiteren van de voordelen van Voip? Dan levert A+ Soluitons hiervoor een SIP trunk. Hierbij wordt uw bestaande ISDN lijn(en) vervangen voor een koppeling met een voip platform zodat u direct kunt profiteren van lagere kosten. A+ Solutions kan de benodigde internet lijnen leveren over Glas, koper of via de kabel. Daarnaast leveren wij alle hardware zoals IP telefoons, switchen en kabels.

VAST MOBIEL INTEGRATIE

Doordat vaste- en mobiele telefonie in één pakket wordt samengevoegd, heeft u als ondernemer volledige controle over gebruik- en verbruik.
Zowel vaste- als mobiele aansluitingen worden middels vast-mobiel integratie samengebracht. Grenzen vervagen letterlijk en de vaste lijn krijgt voordelen van een mobiele aansluiting en vice versa. Een telefoongesprek die u op uw mobiele telefoon binnen kreeg door te verbinden naar een ander telefoonnummer? Normaal is dat onmogelijk, maar bij een goede vast-mobiel integratie kan dit wel. Een ander voorbeeld is telefoongesprekken die binnenkomen op het vaste telefoonnummer beantwoorden vanaf een mobiele telefoon. Of wat dacht u van de mogelijkheid om iemand mobiel te bellen, waarbij het centrale vaste telefoonnummer van uw onderneming als nummer wordt meegezonden?

Vast-mobiel integratie zorgt ook voor optimale bereikbaarheid. Medewerkers zijn flexibel om te werken waar en wanneer zij willen en neemt een medewerker zijn of haar mobiele telefoon om wat voor reden niet op, dan kan dit gesprek, dankzij vast-mobiel integratie, eenvoudig door een andere collega afgevangen worden. Zo mist uw onderneming geen enkel klantcontact of potentiele nieuwe klant meer.
De adviseurs van A+ Solutions inventariseren welke oplossing past bij u wensen en eisen en welk telecomprovider die oplossing bied tegen de beste voorwaarden en condities. Daarnaast verzorgen wij eventueel de implementatie en beheer.

Naam (verplicht)

E-Mail (verplicht)

Onderwerp

Bericht[recaptcha]