Case Verhoef Beheer Bv VOIP oplossing / Mobiel
07/07/2017
Show all

Case BRO Samsung S8 Samsung Knox T-Mobile Cloud & Clear

BRO is een onafhankelijke advies- en ontwerponderneming, werkzaam in Nederland en België. Als intermediair tussen private ambities en publiek belang ondersteunt BRO overheden en bedrijven om bouwprojecten te realiseren. BRO werkt vanuit vier verschillende vestigingen in Nederland, waarvan onder andere de adviseurs op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling, stedenbouw, landschap en economie veel onderweg zijn.

BRO was op zoek naar een nieuwe en toekomst proof telefonie oplossing. deze vonden ze in de Cloud & Clear oplossing van T-Mobile, door zowel de vaste als de mobiele telefonie in elkaar te verweven hebben de medewerkers de vrijheid om waar en wanneer dan ook met elkaar te communiceren, bestanden te ontvangen of te verwerken.

Om dit alles mogelijk te maken was er ook een krachtige smartphone nodig, de keuze van BRO viel hierbij op de Samsung Galaxy S8. Door te kiezen voor het nieuwste model van Samsung is de continuïteit voor de komende 3 jaar gewaarborgd. Ook was de beveiliging van de toestellen en de gegevens daarop van groot belang. BRO heeft hier voor de oplossing van Samsung genaamd KNOX gekozen, deze oplossing plaats alle zakelijke gegevens in een beveiligde omgeving die niet van buitenaf te kraken is. Omdat de mobiele telefoon een onderdeel is van de arbeidsvoorwaarden is deze dankzij de KNOX oplossing ook privé te gebruiken zonder risico.

A+ Solutions heeft ons van A tot Z begeleid en geadviseerd in dit traject, bracht ons op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt en de keuzes die wij daar in konden maken.

Deze case was voor Samsung Mobile dusdanig interessant dat men bij BRO een prachtige film heeft geschoten over BRO de oplossing en het resultaat.