Nieuw bij A+ Solutions 2e Kansjes producten die nog een ronde mee kunnen tegen schappelijke prijzen
28/10/2018
TROTS Tele2 Nederland benoemd A+ Solutions tot Local Hero voor de Duin en Bollenstreek
27/03/2019
Show all

Nieuw bij Aplus Solutions Smarthone Hoesjes van Soskiled

Bescherming op basis van structuur

De hoesjes van SoSkild halen hun bescherming uit een structuur die in de randen van de cases is verwerkt. Deze Zigzag structuur is gebaseerd op de driehoek. De driehoek wordt al duizenden jaren gebruikt als bouwstructuur. Van bouwwerken uit de tijd van de Egyptenaren, zoals in de Piramides van Gizeh,
tot aan hedendaagse architectuur als de Eiffeltoren en de Golden Gate brug. Ook binnen de natuur is de driehoek prominent aanwezig. Bijvoorbeeld de vlijmscherpe tanden van een witte haai en natuurlijk de torenhoge toppen van de Himalaya. Je kunt dus zeggen dat de driehoek een structuur is die zich dubbel en dwars heeft bewezen!

Impactweerstand tot 200% beter, getest door TÜV Nord

Om de kwaliteit van onze producten te kunnen garanderen hebben de ontwerpers van SoSkild tijdens het ontwerpproces samengewerkt met TÜV Nord. TÜV Nord is een onafhankelijke instelling die de kwaliteit van producten test. Pas wanneer een product volgens hun normen van goede kwaliteit is, mag dit product het TÜV beeldmerk dragen.
Door tijdens en na de ontwikkeling van onze hoesjes de impact die de hoesjes absorberen te meten met TÜV, hebben we als enige telefoonhoesjes merk in Nederland een kwaliteit kunnen waarborgen die TÜV-waardig is. Een resultaat waar we trots op zijn!

Garantie voor het leven

We weten dat jij op zoek bent naar de beste bescherming. Daarom maakt SoSkild producten die de ultieme bescherming biedt voor jouw smartphone. Je hoeft je dus nooit meer zorgen te maken wanneer je jouw telefoon laat vallen. We staan 100% achter de kwaliteit van onze producten en omdat we nét dat ene stapje extra willen geven, komen alle cases van SoSkild met een levenslange garantie.
De garantieregeling geld enkel voor de cases van SoSkild. Screenprotectors en high impact glasses zijn uitgesloten. De garantie is online te claimen. Om je garantie te claimen dient er een formulier ingevuld te worden vervolgens wordt de claim door experts beoordeeld of hij gegrond is. Mocht dit het geval zijn dan zal SoSkild een vervangende case sturen naar jouw huisadres.

Bestel snel en gemakkelijk op : http://www.aplus-solutions.nl/winkel/

http://https://www.youtube.com/watch?v=EK0WRi-kOnI

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.