MOBIELE TELEFONIE

Zakelijke mobiele telefonie gaat tegenwoordig net zoveel over het delen van data als over het voeren van gesprekken. Met meer dan 1800 mogelijke abonnement vormen bij de diverse mobiele telefonieaanbieders maakt dit het lastig om het juiste abonnement te kiezen.

Bereikbaarheid en communicatie spelen een steeds grotere rol binnen bedrijven. Zowel op het werk, thuis en onderweg neemt de behoefte om zich te informeren, gegevens uit te wisselen en snel reageren toe.

Een goed advies is steeds belangrijker A+ Solutions heeft alle expertise in huis om te analyseren welke mobiele spraak- en data-abonnementen het beste bij uw gebruikspatroon passen en om u objectief en onafhankelijk hierover te adviseren. Onze adviseurs gebruiken hiervoor een slimme software oplossing van Scanalyze, het enige wat u moet doen is u huidige facturen in Pdf of als een Csv bestand aan te leveren. Dit kan door u aanvraag te sturen naar telecomanalyse@aplus-solutions.nl Uiteraard zorgen wij dat u ook bij een eventuele overstap naar een andere aanbieder optimaal bereikbaar blijft.

A+ Solutions is uw onafhankelijke communicatiespecialist. Wij bieden u de keuze uit alle beschikbare netwerken en alle merken toestellen.

Naam (verplicht)

E-Mail (verplicht)

Onderwerp

Bericht[recaptcha]