Google Home wat is het en wat kun je er mee
21/05/2016
Het nieuwe T-Mobile
30/05/2016
Show all

Komt de Iconische Motorola Razr Terug

Motorola heeft met een teaservideo getoond dat het mogelijk werkt aan een nieuwe telefoon in de bekende Razr-serie. Die begon in 2004 met de bekende klaptelefoon. Op 9 juni maakt het bedrijf meer bekend.

De video die Motorola heeft geplaatst speelt zich een scène op een middelbare school af waarin alle leerlingen die de revue passeren een Motorola Razr gebruiken. In de close-ups van de toestellen valt te zien dat het gaat om een bestaande versie van de telefoon. Het filmpje eindigt met de tekst ‘ttyl’, dat staat voor ‘talk to you later’, gevolgd door de datum 9 juni 2016.

De Motorola Razr uit 2004 was ten tijde van zijn release de dunste mobiele telefoon op de markt met een dikte van 13,9 millimeter. Het ontwerp ervan bleek zodanig populair dat de Razr en daaropvolgende versies van de telefoon veel gebruikt bleven tot de intrede van de smartphone. Ook had het toestel een tweede scherm aan de buitenkant. Gebruikers klaagden wel regelmatig over stof dat zich verzamelde onder het scherm. Dat kon namelijk binnenkomen via kieren bij de knoppen aan de zijkant.

Het is niet de eerste keer dat Motorola de Razr-merknaam afstoft. Zo was er in 2011 een smartphone met dezelfde naam, maar deze week zo sterk van het originele Razr-ontwerp af dat het helemaal geen klaptelefoon meer was. De t9-stijl waarmee de ‘ttyl’-tekst in beeld verschijnt bij deze teaser doet echter vermoeden dat Motorola ditmaal de intentie heeft om dichter bij het klassieke ontwerp te blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.