Wat gaat Android Nougat ons brengen?
29/07/2016
Whatsapp gaat je 06 delen met Facebook, wat zijn de gevolgen?
27/08/2016
Show all

Draadloos laden

Draadloos laden van u mobiele telefoon.

U kent het wel de spanning die een bijna lege mobiele telefoon geeft, u verwacht immers net een belangrijk telefoontje of e-mail. Snel op zoek naar een lader die door het hele huis of kantoor slingeren, hier een USB snoer daar de lader en altijd net de verkeerde. Dit probleem word opgelost door mobiele telefoons die draadloos kunnen worden opgeladen. Veel fabrikanten zoals Samsung, LG, Microsoft en volgens de geruchten ook Apple eerdaags maken toestellen die standaard geschikt zijn voor deze toepassing. Ook zijn de wat “oudere” mobiele telefoons die niet standaard over deze technologie beschikken simpel aan te passen door het plaatsen van een speciale module.

  draadloos4draadloos1

Quote

Veel gebruikers weten dat het mogelijk is om mobile devices draadloos op te laden. Uit het onderzoek van IHS Markit blijkt dat acht van de tien respondenten hiervan op de hoogte zijn. Toch wordt het nog door weinig personen gebruikt. Een reden hiervoor is dat veel smartphones nog niet over de juiste technologieën beschikken. Wanneer gebruikers eenmaal draadloos opladen, blijven zij deze technologie trouw. 45 procent van de gebruikers van draadloos opladen maakt meerdere keren per dag gebruik van deze optie en wil niet meer anders.

Verschillende oplaadmogelijkheden nog onbekend

Dat er verschillende oplaadmogelijkheden zijn is bij veel gebruikers nog onbekend. Dit is allang niet meer het blokje of matje waar je je telefoon op moet leggen. Zelfs de grote Zweedse meubel gigant  Ikea heeft al langere tijd verschillende producten zoals tafels, nachtkastjes en lampen in het assortiment die standaard van een laad moeglijkheid zijn voorzien, en verkopen modules om zelf meubels aan te passen.

ikea3 ikea2 ikea1

Ook de toepassingen om draadloos in de auto u toestel op te laden worden steeds groter. Zo zijn er al diverse inbouw mogelijkheden voor een middenconsole of het ombouwen van een Din slot. Ook zijn er Merk en model specifieke consoles te bestellen.

draadloosladen draadloos draadloos2

Het draadloos opladen is daarmee een stuk laagdrempeliger, en een lege accu is te voorkomen.

A+ Solutions is leverancier van alle getoonde opties (met uitzondering van de Ikea meubels) en helpt u graag bij het kiezen van de voor u juiste oplossing. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via info@aplus-solutions.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.