WhatsApp test videobelfunctie
16/05/2016
Google Home wat is het en wat kun je er mee
21/05/2016
Show all

Aan het woord Aron Ten Kley Truphone

Truphone maakt het verschil

Met een zakelijk abonnement van Truphone kunt u uw mobiele telefoon overal ter wereld gebruiken zoals u dat in Nederland gewend bent. We zijn de eerste mobiele operator met één wereldwijd netwerk. We bieden u wereldwijde dekking en 24/7 klantenservice, en dat met één abonnement en één simkaart. Zo eenvoudig is dat.

Geen roaming meer

Bel in, vanuit en naar het buitenland zonder roamingkosten. U krijgt één bundel met MB’s, sms-berichten en belminuten die u in 66 landen kunt gebruiken. Daarmee rekenen we voorgoed af met de traditionele roaming zoals u die kent.

Maak internationaal werken vanzelfsprekend

Met een Truphone abonnement kunt u internationaal makkelijker en beter werken. Geef uw medewerkers abonnementen die passen bij hun reisgewoonten en data- en belgebruik. Eén internationaal contract, met lokale accountondersteuning, waar en wanneer u het nodig heeft.

Laat grenzen vervagen

U kunt tot 8 internationale nummers op uw simkaart activeren. Alle nummers zijn tegelijkertijd actief en gekoppeld aan één voicemailbox. Uw contactpersonen uit het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Duitsland, Polen, Spanje, Australië en/of Hong Kong bellen u hierdoor altijd op een voor hen lokaal nummer. Het grote voordeel? Uw relaties betalen het lokale tarief, waar u ook bent ter wereld.

Zo werkt het

We hebben een uniek wereldwijd netwerk gebouwd om u overal ter wereld uitstekende dekking te bieden. U krijgt toegang tot het netwerk met de unieke Truphone simkaart.

Het Truphone netwerk

Ons netwerk bestaat uit talrijke internationale hubs, van LA tot Sydney. Uw data en telefoongesprekken worden op een intelligente manier via de dichtstbijzijnde hub gerouteerd. Aangezien ze niet meer over de thuisbasis hoeven te lopen, zoals bij traditionele telecomproviders, profiteert u van een betere gesprekskwaliteit en sneller dataverkeer, tot wel 42 Mbps.

Wereldwijde dekking

We werken alleen samen met de beste mobiele netwerken van elk land. Als een service niet aan onze eisen voldoet, schakelen we over op een andere. En zodra Truphone 4G kan aanbieden in een bepaald gebied, krijgt u het zonder extra kosten ter beschikking.

 

Betrouwbaarheid van het netwerk

Kwaliteit is belangrijk en dat bewijzen we ook door onze gepatenteerde technologie. We testen de netwerksnelheid en stabiliteit in real time met een realistisch gebruik. Wanneer er een fout in het netwerk wordt geconstateerd, worden we daar onmiddellijk van op de hoogte gesteld via ons gepatenteerd Parachute Box-systeem, zodat we het probleem onmiddellijk kunnen oplossen.

 

Eén simkaart, voor de hele wereld

Maak gebruik van ons internationale netwerk met behulp van één simkaart. Wanneer u in een land aankomt waar het Truphone-netwerk beschikbaar is, zorgt onze gepatenteerde IMSI-broker ervoor dat uw simkaart op het plaatselijke netwerk wordt herkend als lokale gebruiker. U gebruikt uw telefoon vervolgens net zoals in Nederland.

Onze oplossingen

Als internationale organisatie hebt u een telecomprovider nodig die net zo internationaal is als uw eigen bedrijf. Truphone is ontstaan vanuit de gedachte om een écht wereldwijd netwerk te bouwen. Waardoor afstanden niet meer relevant zijn en u overal ter wereld zorgeloos kunt werken.

 

Flexibele abonnementen

Met Truphone World betaalt u in 66 landen één laag tarief voor data, belminuten en SMS. Onze abonnementen zijn eenvoudig aan te passen aan uw behoeften. Voeg bijvoorbeeld een add-on toe of kies voor een groepsabonnement. Abonnementen zijn tevens verkrijgbaar in combinatie met toestellen.

 

Blijf in controle

Met behulp van onze uitgebreide rapportagemogelijkheden kunt u het verbruik en de mobiele kosten van uw medewerkers zelf inzien en beheren. Onze Service Delivery Managers zorgen ervoor dat u altijd bereikbaar blijft.

Verliest een medewerker zijn telefoon in het buitenland? We zullen er alles aan doen om uw medewerker snel een nieuwe simkaart en een nieuwe telefoon te bezorgen.

 

Internationale gesprekken, lokale tarieven

Tot acht nummers op 1 simkaart, één voor het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Nederland, Australië, Spanje, Duitsland, Polen en Hong Kong.

Hebt u een klant in de Verenigde Staten? Activeer dan een Amerikaans nummer op uw simkaart. Nu kan de klant u, op een voor hem lokaal nummer bereiken, zonder internationale kosten. En omdat al uw nummers tegelijkertijd actief zijn en naar één voicemail leiden, kunt u uw internationale contacten beheren via één telefoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.